Direct naar de inhoud.

Vloerverwarming en timmerwerken

Vaak blijft het bij isolatie klussen niet bij isoleren alleen en komen hier diverse sloopwerkzaamheden en verbouwingswerkzaamheden bij kijken. Om u volledig te ontzorgen werkt AVIK nauw samen met een team van onderaannemers welke eventueel bijkomende timmerwerken en vloerverwarmingsklussen voor u kan uitvoeren.

Timmerwerken

Na het het isoleren van uw dak, gevel en/of tussenvloer komen er bijna altijd afwerkingswerkzaamheden aan bod. Ook hier gaat AVIK voor het totaalplaatje en kan u volledig ontzorgen met de afwerking van de uitgevoerde klussen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is lage-temperatuurverwarming. Doordat het verwarmingswater veel minder warm hoeft te worden gestookt dan bij klassieke centrale verwarming, is er veel minder energie nodig voor een comfortabele binnentemperatuur. Ook is vloerverwarming zeer gelijkmatig, doordat warme lucht van nature van beneden naar boven trekt. Zo maakt vloerverwarming de hele woning heerlijk warm. Bijkomend voordeel: vloerverwarming is bijzonder comfortabel, koude voeten zijn verleden tijd.

AVIK verzorgd vloerverwarming in bestaande betonnen vloeren, zowel nieuwe vloeren als infrezen in bestaande vloeren. Vloerisolatie is daarbij belangrijk voor het resultaat. AVIK kan vloeren vanuit de kruipruimte van onderen isoleren. Is er geen kruipruimte aanwezig, dan behoort bodemisolatie tot de mogelijkheden. Voor wie een houten vloer heeft, maar toch graag vloerverwarming wil, biedt AVIK ook oplossingen. In bepaalde gevallen kan dit op de houten vloer opgebracht worden, in andere gevallen kiezen onze klanten ervoor om de vloer te laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer.