Direct naar de inhoud.

Isolatie

Het isoleren van uw woning is een goede investering voor uw huis. U zult meer wooncomfort ervaren, minder kosten kwijt zijn aan uw energierekening en uw huis wordt duurzamer, tevens heeft isoleren altijd een positief resultaat op uw energielabel van uw woning.

Wanneer u interesse heeft in isolatie komt AVIK bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw wensen.

Er zijn verschillende soorten isolatie:

  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Bodemisolatie
  • Spouwmuurisolatie

Aangezien elke situatie verschilt en om een andere aanpak vraagt, is bouwkundig vakmanschap hierbij onmisbaar. AVIK beoordeelt de bestaande situatie met timmermansoog en geeft op basis van dat oordeel vakkundig advies.

Dakisolatie bij bestaande woningen is mogelijk vanaf de binnenzijde, het hele dak hoeft hierbij niet verwijderd te worden. Het isoleren van het dak doet AVIK met schuim of isolatiedekens. Gaat het om een spouwmuur, dan is het mogelijk dat AVIK eerst een camera-inspectie uitvoert om te bekijken hoe de spouw er van binnen uitziet, vervolgens kan AVIK de isolatie op de juiste manier uitvoeren zodat de isolatiewaarde optimaal verbetert wordt. Is er sprake van een oude woning zonder spouwmuren, dan bekijkt AVIK wat er mogelijk is met eventuele voorzetwanden aan de binnen- of buitenkant.